سفارش تبلیغ
صبا ویژن

10 شغل پردرآمد آمریکا و جهان

 

1- computer software engineer (برنامه نویسی کامپیوتر)اداره آمار امریکا اعلام کرده که این شغل تا پایان سال 2014 یعنی تا پنج سال آینده در صدر مشاغل پر درآمد و دایما در حال پیشرفت قرار خواهد داشت.

2- paralegal (دستیار حقوقی)
صاحبکاران دایما در حال کاهش هزینه های بیزینس هستند و یکی از اینها جایگزینی وکیل بیزینس با مشاوران یا دستیاران حقوقی البته با مدرک تحصیلی پایینتر از وکیل ولی با تقریبا همان سرویس و شغل است. بسیاری از موسسه های آموزشی یا کالج های فوق دیپلم چنین مدرکی میدهند و یا مثلا اگر فعلا یک لیسانس دانشگاهی دارید میتوانید با گذراندن چند درس تخصصی اضافی، پارالیگال بشوید.

 


3- accountant (حسابدار)
نیازی به توضیح بیشتر نیست که افراد، بیزینس ها، بانکها، شرکتهای بیمه و حتی دولتها به این تخصص همیشه نیاز دارند

 

 

4- occupational therapist (کار درمانی و تراپیست)
یعنی کسانیکه به کارمندان و کارگران و سایر مردم عادی برای بهتر و سالمتر زندگی و کار کردن و یا بهبود وضعیت فکری و فیزیکی و سلامتی آنها کمک فکری و فیزیکی می کنند. هر چند که برای دریافت بالاترین حقوق در چنین تخصصی باید مدرک مستر master" (فوق لیسانس) داشته باشید اما جالبه بدانید که در امریکا بیش از 13.5 میلیون نفر در این شغل مشغول بکارند و کلا مشاغل و تخصصهایی که در رابطه با پرستاری و سلامتی و دارو و درمان و نگهداری از بیماران یا سالمندان است جزو پر درآمدترین و پر تقاضا ترین و همچنین پیشروترین مشاغل امریکا هستند و هیچ متخصصی در این حوزه بیکار نیست. شما حتی با دو سال تحصیل فوق دیپلم هم می توانید در گوشه ای از این تخصص بکار مشغول شوید و حتی نیاز به لیسانس دانشگاهی هم ندارید.
5- post-secondary teachers (دبیر دبیرستانها و موسسات آموزشی و استاد دانشگاه و کالج)
در لیست 50 شغل برتر در امریکا که تلویزیون CNN تهیه کرده بود این تخصص در رتبه دوم است و برای کسب درآمد بیشتر البته نیاز به مدرک فوق لیسانس دارید و بویژه برای تدریس در رشته های بیزینس، پزشکی و کامپیوتر همیشه تقاضای کار برایتان فراوان است.
6- actuary (شناسایی، مدیریت و کنترل ریسک در بیزینس ها)
این تخصص هم بویژه برای کار در شرکتهای بیمه، یا در هر بیزینسی تا سال 2014 میلادی همچنان پر درآمد خواهد بود. برای چنین تخصصی شما نیاز به مدرکی در حد لیسانس امور مالی (با گرایش کامپیوتری و تخصص در ریاضیات و برآورد ریسک) دارید. بیزینسها همیشه برای پیش بینی ریسک در مثلا سرمایه گذاری یا تصمیمات مهمشان نیاز به متخصصانی برای عرضه راه حلهای عملی و مدرن دارند.
7- medical assistant (دستیار پزشک)
در بسیاری رشته های پزشکی، آنهم فقط با یکی دو سال تحصیل بعد از دیپلم دبیرستانی، میسر میشود و نیازی به دانشگاه رفتن هم نیست.
8- lawyer (وکالت)
اگر به پرستیژ و اینجور چیزها می اندیشید بویژه در بیزینس، محیط زیست، مالیات محلی و بین المللی، پزشکی، و ثبت اختراعات و علایم تجاری این شغل هم مناسب است.9- home health aide (نگهداری از بیماران یا سالمندان در خانه)
با افزایش تعداد سالمندان و اینکه فرزندان برای نگهداری از والدین فرصت یا علاقه ای ندارند، چنین تخصصی در حال افزایش است و صرفا با مثلا چند ماه یا یکسال تحصیل میتوان به چنین شغلی پرداخت.
10- computer systems analyst (کامپیوتریزه کردن بیزینس ها و تشکیلات)
با مدارک فوق دیپلم به بالا و یا حتی بدون مدرک و صرفا با خودآموزی همیشه برایش تقاضای کار هست.

منبع: http://mohajerin-javan.blogfa.com/post-256.aspx

 

                                                                   

 

1.  جراح: درآمد سالانه 137050 دلار
2.  متخصص زنان و زایمان: درآمد سالانه 133430 دلار
3.  متخصص بیهوشی: درآمد سالانه 131680 دلار
4.  جراح عمومی: درآمد سالانه 129940 دلار
5.  متخصص اطفال: درآمد سالانه 116550 دلار
6.  روانپزشک: درآمد سالانه 113570 دلار
7.  پزشک عمومی و خانوادگی: درآمد سالانه 110020 دلار
8.  دندانپزشک: درآمد سالانه 110820 دلار
9.  مدیر اجرایی: درآمد سالانه 107670 دلار
10.  خلبان، مهندس پرواز: درآمد سالانه 99400 دلار

منبع: http://www.mahstar.com 

پر درآمد ترین مشاغل جهان

پر درآمد ترین مشاغل جهان

داشتن یک شغل خوب و پردرآمد همیشه آرزوى هر انسانى بوده است. به خصوص در شرایط کنونى که اوضاع اقتصادى به طرز ناگوارى به هم ریخته و آشفته شده است همه به دنبال شغلى مى گردند که بتواند در شرایط مختلف زندگى آنها را تأمین کند. تحلیل گران با بررسى جوامع مختلف مشاغل پردرآمد را به شرح زیر معرفى کرده اند:
1) صیادان خرچنگ:
شغل صیادان خرچنگ از جمله پرخطرترین ها در میان مشاغل به حساب مى آید. این شغل به وفور در آمریکا و آبهاى سرد و خطرناک آلاسکا مشاهده مى شود. مسلم است که در این شغل صیادان با وجود آبهاى زیر صفر درجه و سپرى کردن ماه هاى طولانى به دور از خانه تا حد زیادى زندگى خود را به خطر مى اندازند و تنها چیزى که صیادان را در این راه استوار نگه مى دارد عشق به کار و توجه به میزان درآمد مالى در این حرفه است. طبق آمار میزان درآمد یک صیاد خرچنگ در طول 8 هفته برابر است با ارزش 50000 دلار که مطمئناً مبلغ چشمگیرى براى این مدت کوتاه محسوب مى شود.
2) متخصصان بیمارى هاى معده و روده:
بیشترین مشکلى که انسان را تهدید مى کند بیمارى هاى مرتبط با نواحى معده و روده است که موجب مشکلات بزرگى در دستگاه گوارش مى شود. متخصصان این بیمارى یکى از پردرآمدترین قشرهاى دنیا محسوب مى شود. با توجه به اطلاعات درج شده در سایت salary.com درآمد یک متخصص بیمارى معده و روده در هر سال حدود 269500 دلار برآورد شده است.
3) متخصصان پا و مفاصل:
این شغل یکى از حرفه هایى است که در عین جذاب نبودن به افرادى که به دنبال کار پرمنفعت مى گردند پیشنهاد مى شود. زیرا میانگین درآمد این قشر حدود 149527 دلار گزارش شده است.البته این شغل تا حد زیادى سلیقه اى است.شاید بعضى ها علاقه اى به درمان ناخن ها، پینه و زخم هاى پا نداشته باشند.
4) حسابداران:
حسابداران اغلب در جوامع مشاغل کم رنگى دارند و حسابدارى به عنوان شغلى ابتدایى شناخته مى شود. کار کردن در محیطى آرام و سر و کله زدن مداوم با آمار و ارقام تکرارى زیر نور یکنواخت شاید مورد پسند همه کس نباشد. اما براى آن دسته از افرادى که طالب محیطى آرام هستند این شغل مى تواند یکى از جذاب ترین ها محسوب شود. چه چیز براى علاقه مندان به اعداد و ارقام بهتر از محیطى به دور از هرگونه شلوغى است! میانگین دریافتى در ابتداى کار براى یک حسابدار حدود 41000 دلار است که این رقم با بالا رفتن تجربه کارى مى تواند از 200000 دلار نیز عبور کند.
5) کمیسیونرها:
90 درصد از افرادى که به دنبال موقعیت هاى شغلى مناسب هستند از انجام فعالیت هایى که حقوق دریافتى ثابتى نداشته باشد سر باز مى زنند. آنها معتقدند نباید به انجام کارى پرداخت که هیچ ضمانتى براى پرداخت ثابت و حتمى در آن وجود ندارد. اما در عوض آن دسته از افرادى که ریسک پذیر هستند و در عین حال اعتماد به نفس و جسارت بالایى دارند معتقدند پرداختن به چنین مشاغلى مى تواند بهترین رفاه و امکانات رفاهى را براى آنها به همراه داشته باشد. موفق ترین این افراد مشاغلى در زمینه تبادلات ماشین، تولیدات الکترونیکى و یا سرمایه گذارى هاى بانکى انتخاب مى کنند و مى توانند به طور میانگین مبلغ 100000 دلار یا بیشتر در هر سال به دست آورند.
6) کارمندان فناورى اطلاعات:
مجریان برنامه ها، اطلاعات، شبکه و تکنولوژى از جمله کارمندان پردرآمد جامعه محسوب مى شوند زیرا به نظر مى رسد که نه تنها نیاز جامعه به این قشر کمتر نمى شود بلکه هر روز بر میزان نیاز جوامع به چنین گروه هایى افزوده خواهد شد. این حرفه از دهه 90 اهمیت فوق العاده اى پیدا کرده و از آن به بعد بر اهمیت آن افزوده شده است. خوشبختانه بر سر این کار مانند مشاغل دیگر رقابت چندانى مشاهده نمى شود. علیرغم اینکه میانگین درآمد آنها 103400 دلار است اما بسیارى از افراد هیچ علاقه اى به سپرى کردن روز خود در یک اتاقک کسل کننده ندارند.
7) کارگران صنعتى:
این افراد با سپرى کردن 12 ساعت از شبانه روز در مشاغل صنعتى حقوقى در حدود 46867 دلار دیافت مى کنند. محیط کارى آنها نسبت به مشاغل قبل کاملاً متفاوت است. آنها باید در محیطى شلوغ فعالیت کنند که برقرارى ارتباطشان تنها از طریق حرکت و نشانه هاى دست امکان پذیر است. هواى تنفسى آنها پر از مواد سمى و شیمیایى و کارشان بسیار پرخطر است. اما پس از مدتى که تجربه کافى را کسب کنند مى توانند با تغییر منصب خود به «ناظر» حقوق خود را به 100000 دلار نیز برسانند.
8) خلبانان سمپاش:
اکثر افرادى که مدرک خلبانى خود را مى گیرند قصد دارند به رؤیاى پرواز کردن انسان تحقق بخشند. آنها دوست دارند در ارتفاع بلند به پرواز پرداخته و از نزدیک آسمان و ابرها را لمس کنند اما این خلبانان حرفه اى متفاوت دارند. برخلاف آنهایى که همیشه در ارتفاع هستند این خلبانان باید ارتفاع خود را در فاصله اى نزدیک زمین و مزارع حفظ و با سمپاشى و آفت کشى به حفظ صنعت کشاورزى کمک کنند. میانگین درآمد این قشر در هر سال 80000 دلار برآورد شده است.
9) جمع کنندگان زباله:
اگرچه این حرفه وجهه اجتماعى جالبى ندارد اما مسلماً هر منطقه اى نیاز به چنین قشرى دارد. شاید جالب باشد اگر بدانید حقوق دریافتى این قشر چیزى حدود 80000 دلار در سال برآورده شده است. البته با توجه به محل زندگى نوسان دارند. مثلاً اگر در شمال فلوریدا این مبلغ برابر 80000 دلار است در نواحى جنوبى به 35000 دلار مى رسد. حتى 35000 دلار هم براى خالى کردن سطل آشغال در یک ماشین بزرگ آشغال مبلغى مناسب و مکفى خواهد بود.
10) رانندگان کامیون:
این قشر از جمله افرادى هستند که بدون نیاز به تحصیلات دانشگاهى و تحمل مشکلات در گرفتن مدرک و یا حتى تعلیم دیدن مى توانند چیزى حدود 43200 دلار در سال درآمد داشته باشند که البته این مبلغ با کسب تجربه بیشتر و ثبت سوابق کارى موفق مى تواند از مرز 85000 دلار نیز عبور کند. البته نباید فراموش کرد که رانندگى مداوم، کمبود خواب و غذاهاى مملو از چربى عواقب بسیار بدى را براى ذهن و جسم این افراد به بار خواهد آورد.
11) پاک کنندگان صحنه جنایت:
مسلماً بعد از هر حادثه اى به گروهى نیاز است که با کشیدن خطوط به دور مقتول، محدوده جنایت را مشخص کرده و پس از آن آلودگى ها و خون را از صحنه پاک کنند. این کار سخت و طاقت فرسا روحیه متناسب با شرایط را مى طلبد. کسانى که روحیه هیجانى و جستجوگرى دارند از پس چنین شرایطى برخواهند آمد. حقوق دریافتى این قشر به طور میانگین 50400 دلار برآورد شده است.
12) بازرسان چاه ها:
ماهیت غیرمطلوب این حرفه هیچ نیازى به توصیف و توضیح ندارد.فقط اینکه نباید فراموش کرد که محیط کار آنها سراسر تاریکى، رطوبت، پر از موش و سوسک است. آنها باید در چنین محیطى به تعمیر مسیرهاى زیرگذر و لوله هاى شکسته بپردازند. اگرچه حقوق دریافتى آنها در ابتداى کار 34960 دلار است اما با کسب تجربه به 61000 دلار نیز خواهد رسید.
13) تعمیرکاران:
زندگى تعمیرکاران همیشه پر از جنب و جوش است. آنها باید هر لحظه منتظر اتفاقى باشند که در جایى باعث خرابى مى شود. فرقى نمى کند که محل کار آنها کجا باشد، از کار در کنار یک بزرگراه پرترافیک گرفته تا بر روى پلى بلند بر روى سطح آب همیشه و همه جا خطر حاضر و در کمین است. میانگین حقوق سالانه این قشر که در آفتاب سوزان و سرماى شدید باید فعالیت خود را به اتمام برسانند از 49517 آغاز شده و با توجه به تجربه کارى و نوع کارشان افزایش خواهد یافت.در پرونده بعد به بررسى ادامه این مشاغل پردرآمد خواهیم پرداخت.

منبع: http://www.iranvij.ir

10 شغل پردرآمد برای خانمها

10 شغل پردرآمد برای خانمها






تاریخ : یکشنبه 89/11/10 | 8:25 عصر | نویسنده : علیزاده | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • بیدخت